Vaccinationer for virksomheder

Vaccinationsklinikken Frederikssund kan tilbyde Jeres medarbejdere en ensartet og professionel rådgivning og behandling i forbindelse med vaccination ved forretningsrejser.

Vaccinationsklinikken Frederikssund tilbyder et bredt sortiment af attraktive aftaler, som kan dække næsten et hvert behov.

  • Udkørende vaccinationer
    Vaccinationscenter Frederikssund kan tilbyde udkørende vaccination, hvor vi kommer ud til kunderne og gennemfører vaccinationerne.
  • Gruppevaccination på en af vores klinikker
    Vaccinationsklinikken Frederikssund tilbyder også gruppevaccinationer på vores klinik. Ved aftaler om gruppevaccinationer er vi meget fleksible med hensyn til at finde et tidspunkt, som passer ind i planlægningen, også selv om det er uden for vores normale åbningstider.
  • Individuelle aftaler
    Vaccinationsklinikken Frederikssund tilbyder virksomheder og organisationer, som jævnligt sender medarbejdere eller personer til udlandet, at deres medarbejdere kan blive vaccineret på en af vores klinikker. Med en samarbejdsaftale kan virksomheder og organisationer således sikre en ensartet topprofessionel rådgivning.
  • Vaccinationsklinikken Frederikssund kan også tilbyde Jeres medarbejder influenzavaccination i sæsonen.